#MeesenMusje

Contact

klantenservice@meesenmusje.com
Mees en Musje Mails

Meld je aan voor de Mees en Musje Mail, met inspiratie, tips en nieuws!

  Gratis verzending vanaf €50   ●   Verzending binnen 1 á 2 werkdagen

  Zoeken Wishlist
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
  Back to top
    /  Baby   /  Dit is waarom hartslagknuffels (van FLOW Amsterdam) zo populair zijn

  Mees en Musje

  Dit is waarom hartslagknuffels (van FLOW Amsterdam) zo populair zijn

  Ben je op zoek naar een manier om je baby te helpen rustig in slaap te vallen? Of ben je op zoek naar een mooi kraamkado? Dan is een hartslagknuffel van Flow Amsterdam misschien wel iets voor jou! We vertellen je waarom deze hartslagknuffels zo populair zijn.

  Wat is white noise?

  Het kan soms voelen alsof je alles al hebt geprobeerd om je kleintje rustig te krijgen. Maar heb je white noise al eens geprobeerd? White noise is een rustgevend en constant geluid dat wordt gebruikt als slaaphulp (voor baby’s én volwassenen) omdat het een rustgevend en ontspannend effect kan hebben.

  White noise zorgt voor een veilig en geborgen gevoel

  Voor baby’s kan white noise helpen om hen te kalmeren en te troosten, en om hen te helpen in slaap te vallen. Het ruisende geluid blokkeert geluiden van buitenaf en daardoor wordt een omgeving gecreëerd die vergelijkbaar is met de baarmoeder. De plek waar je kleintje zich, nog maar kort daarvoor, veilig en geborgen voelde en waar ze constant jouw hart hoorde kloppen. Hierdoor voelt je baby zich meer op zijn gemak en kan hij of zij beter ontspannen.

  Hoe klinkt white noise?

  Maar hoe klinkt white noise dan precies? Dan kun je denken aan geluiden in huis zoals een het geluid van een ventilator, föhn, of stofzuiger. Maar ook het geluid van de regen en de zee, vogelgezang en de wind. Er zijn ook speciale white noise video’s, nummers en apps die je kunt gebruiken om je baby te helpen ontspannen.

  Hartslagknuffels met white noise

  De zachte knuffels met hartslag van Flow Amsterdam zijn de perfecte combinatie met white noise. Knuffelen én white noise in één. Je kunt kiezen uit verschillende rustgevende geluiden, waaronder een waterval-geluid. Met de timer kan je instellen na hoeveel tijd Liva, Moby of Ollly automatisch uitschakelt. En het allerfijnste: als je kleintje weer begint te huilen, gaat de knuffel automatisch weer. Ideaal!

  Bovendien kun je de muziekdoos en de knuffel los van elkaar gebruiken. Is de white noise niet meer nodig? Dan haal je de muziekdoos eruit, en kan er nog héél lang lekker geknuffeld worden…

  Hartslagknuffel White Noise Olly Flow Amsterdam

  Hartslagknuffel Liva, Moby en Olly

  De hartslagknuffels van Flow Amsterdam zijn in er verschillende versies en kleuren. Kies jij voor Liva Beige, Liva Bruin, Moby Grijs, Moby Groen of Ollly?

  You don't have permission to register

  De waardering van www.meesenmusje.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 19 reviews.