#MeesenMusje

Contact

klantenservice@meesenmusje.com
Mees en Musje Mails

Meld je aan voor de Mees en Musje Mail, met inspiratie, tips en nieuws!

    Gratis verzending vanaf €50   ●   Verzending binnen 1 á 2 werkdagen

    Back to top
      /  Privacy Policy

    Privacy Policy

    Wij respecteren jouw privacy en gaan dan ook zorgvuldig met jouw gegevens om. Hoe we dat precies doen? Dat lees je hier. Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw rechten, dan kun je ons via klantenservice@meesenmusje.com bereiken. 

    Persoonsgegevens

    Hieronder vind je een overzicht van persoonsgegevens die we (kunnen) bewaren. 

    1. Voor- en Achternaam;
    2. E-mailadres;
    3. (persoonlijke) domeinnaam
    4. Adres, postcode en woonplaats
    5. IP-adres

    De persoonsgegevens krijgen we meestal gewoon van jou, bijvoorbeeld omdat je je inschrijft voor de Mees en Musje Mail of als je een bestelling plaatst. Het IP-adres verzamelen we wanneer je onze website bezoekt. Alle gegevens die je met ons deelt via de website wordt via een beveiligde verbinding (SSL) aan ons verstuurd.

    Doeleinden

    Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens
    Wij gaan heel zorgvuldig met je gegevens om en we verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer dat van de wet mag en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven. 

    Afhandeling bestelling
    We verwerken de (persoons)gegevens die je zelf invoert bij het bestellen. Deze gegevens verwerken we voor het afhandelen van de betaling en om de bestelling bij je te kunnen bezorgen.

    Winactie
    Doe je mee aan een winactie? Om voor een eerlijke loting te kunnen zorgen en de winnaar op de hoogte te kunnen stellen van de winst en soms om meteen het gewonnen product op te kunnen sturen, hebben we enkele gegevens van deelnemers nodig. In elk geval je naam- en e-mailadres en alleen meer wanneer we daar om vragen. Deze gegevens delen we niet met derden, tenzij bij de winactie vermeld staat met wie we het zullen delen. Gegevens die we niet meer nodig hebben, zullen we binnen 14 dagen na de administratieve afhandeling van de winactie weer verwijderen. 

    Contactformulier of e-mail
    Je kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier of door een e-mail te sturen. We hebben dan een gerechtvaardigd belang om de gegevens die we op die wijze van jou hebben verkregen te verwerken. De inhoud van de e-mail of het bericht via het contactformulier, je naam en e-mailadres verwerken we het met doel om op je bericht te kunnen reageren. We bewaren deze communicatie maximaal twee jaar.

    Mees en Musje Mail
    We versturen je de Mees en Musje Mail alleen als je je daarvoor bij ons hebt ingeschreven. Als je deze gegevens bij ons achterlaat verwerken we je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke mailing de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

    Gerechtvaardigd belang
    We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw persoonsgegevens te verwerken voor een aantal van bovengenoemde doeleinden. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen jouw privacybelang en onze belangen. Omdat het onschuldige gegevens zijn, die we soms wel nodig hebben om bepaalde functies mogelijk te maken, vinden we dat de afweging in ons voordeel uitvalt. Bovendien bieden we je graag de beste content, waardoor we graag op basis van je surfgedrag onze diensten kunnen aanpassen.

    Doorgifte

    Ontvangers van persoonsgegevens
    We delen jouw gegevens met de volgende partijen, waaronder onze verwerkers:

    • Hosting van onze website
    • Email Service Provider
    • Marketingdiensten

    Met onze verwerkers hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij hebben de door ons ingeschakelde verwerkers verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

    Doorgifte derde landen
    Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land. Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld.

    Links
    Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

    Jouw rechten

    We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via klantenservice@meesenmusje.com

    Inzage, rectificatie en verwijdering
    Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

    Beperking van de verwerking
    Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

    Recht op bezwaar
    Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

    Toestemming intrekken
    Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

    Klachten
    Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Beveiliging persoonsgegevens

    Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

    Cookies

    Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

    Technische en functionele cookies
    Op onze website worden technische en functionele cookies gebruikt. Zonder sommige cookies kan onze website niet werken.

    Advertentiecookies
    Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google en Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard
    Meer informatie over het gebruik van cookies door Google 
    Meer informatie over de cookies van Facebook  

    Social media
    We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de onderstaande social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
    Facebook
    Instagram
    Twitter
    Pinterest

    Analytische cookies
    Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij analytische cookies van Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

    Uitschakelen en verwijderen
    Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

    Wijzigingen

    Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren.  

    November 2021

    You don't have permission to register